Turvapalvelut narikasta suojeluun

Narikkapalvelu palvelee sinua kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämisessä, perinteisestä vuokranarikka palvelusta alkaen aina kunniavieraan suojeluun. Antamalla meidän huolehtia tapahtumasi turvallisuudesta, voitte itse keskittyä olennaiseen.

Palveluihimme kuuluvat mm.

  • Henkilösuojaus
  • Tapahtumaturvallisuus
  • Järjestysmiespalvelut
  • Vuokranarikkapalvelu

Vuokranarikka pieniin ja isoihin tapahtumiin

Narikkapalvelun päätoimiala on vuokranarikka. Vuokranarikkapalvelumme käsittää kompaktinkokoisia vuokranarikoita oletetun asiakasmäärän mukaisesti, sekä tarvittavan määrän henkilökuntaa jotta narikka pysyy turvattuna ja toimivana koko tapahtuman ajan. Meillä on vuosien kokemus vuokranarikkapalvelusta ja osaamme varautua sellaisiinkin yllätyksiin, joita ensimmäistä tapahtumaansa järjestävät henkilöt eivät välttämättä ole tulleet ajatelleeksi. Tilaisuutesi koolla ei ole väliä. Toimittamme narikan halutessasi pieneen yksityistilaisuuteen tai tarvittaessa vaikka yli tuhannen henkilön tapahtumiin.

Narikka on saatavissa tapahtumaasi yleensä noin kahden viikon toimitusajalla, mutta isommat tai pääkaupunkiseudun ulkopuolella järjestettävät tapahtumat kannattaa sopia jo hyvissä ajoin, koska narikkamme ovat kysyttyjä! Varaa tai tiedustele soittamalla numeroon 050 4000 900 tai käyttämällä yhteystietolomaketta.